VW- Audi Center Balen

VW-Audi Center in Balen is een familiebedrijf dat sinds 1984 garant staat voor het kwalitatief uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. Door onze goede service en eerlijke prijs groeit onze garage nog steeds.

Nick Luyckx heeft sinds 2002 de touwtjes in handen. Eerst is hij gedurende een periode van 5 jaar in dienst geweest bij zijn neef, de oprichter. Zo heeft hij al zijn technische kennis opgedaan. Momenteel staat Nick vooral in voor de dagelijkse leiding van de zaak en de aankoop van de wagens. Wanneer nodig helpt hij nog bij het stellen van de moeilijkere diagnoses.

Op het bureel zijn Stan en Annelies het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de zaak en aan de telefoon. Stan, de vader van Nick, is verantwoordelijk voor de verkoop van de wagens terwijl Annelies voornamelijk de facturatie voor haar rekening neemt.

In de werkplaats staan Marcel, Rudy, Kevin en Nick (Van Baelen) voor je klaar met hun motivatie, kennis en jarenlange ervaring om jouw auto vakkundig onder handen te nemen. We hebben dus alles in huis om jou met raad en daad bij te staan.

Als merkspecialist weten we precies hoe we uw auto zo goed mogelijk kunnen onderhouden.

Verbouwingen

Momenteel zijn we aan serieuze verbouwingen bezig. Dit zal minimale problemen met zich meebrengen voor jullie. We blijven de volledige periode geopend en werken door in onze bestaande werkplaats.

Er wordt een nieuwe werkplaats gebouwd met de burelen en een wachtruimte vooraan. In een later stadium wordt ook de bestaande werkplaats volledig vernieuwd. Dit alles om jullie ook in de toekomst te kunnen blijven helpen en mee te gaan met de meest moderne technieken.

Op zoek naar een nieuwe auto?

Ook voor jonge tweedehandswagens moet je bij ons zijn. De auto’s worden zorgvuldig uitgezocht. Met de uitgebreide garantie van 12 maanden maken wij het verschil. We leveren elke auto af met een groot onderhoud, goede banden en remmen. We kijken de auto op meer dan 100 punten na zodat we zeker zijn dat hij volledig in orde is bij de aflevering!

Al onze auto’s hebben een gedetailleerd keuringsverslag en natuurlijk het kilometercertificaat van Car-Pass. Ook na jouw aankoop helpen we jou snel en doeltreffend verder. Heel regelmatig kunnen we nieuwe stockwagens aanbieden. Hou dus zeker onze website in de gaten!