VW- Audi Center Balen

VW-Audi Center in Balen is een familiebedrijf dat sinds 1984 garant staat voor het kwalitatief uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. Door onze goede service en eerlijke prijs groeit onze garage nog steeds.

Nick Luyckx heeft sinds 2002 de touwtjes in handen. Eerst is hij gedurende een periode van 5 jaar in dienst geweest bij zijn neef, de oprichter. Zo heeft hij al zijn technische kennis opgedaan. Momenteel staat Nick vooral in voor de dagelijkse leiding van de zaak en de aankoop van de wagens. Wanneer nodig helpt hij nog bij het stellen van de moeilijkere diagnoses.

Op het bureel zijn Carl en Nick Biscop het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de zaak en aan de telefoon. Stan, de vader van Nick, is verantwoordelijk voor de verkoop van de wagens.

In de werkplaats staan Rudy (Vandepoel), Kevin en Nick (Van Baelen) voor je klaar met hun motivatie, kennis en jarenlange ervaring om jouw auto vakkundig onder handen te nemen. Regelmatig komen Ruddy (Geeraerts) en Sem het team versterken om alle werken tijdig klaar te krijgen. We hebben dus alles in huis om jou met raad en daad bij te staan.

Als merkspecialist weten we precies hoe we uw auto zo goed mogelijk kunnen onderhouden.