Carrosserieherstellingen

Carrosserie herstellingen te Balen

De carrosserie is de bovenbouw van jouw wagen die de interne machines beschermt wanneer je op de baan bent. Denk aan de motor, lampen… Hierdoor wordt de carrosserie het meest beschadigd bij ongevallen. Daarom zijn carrosserie herstellingen vaak nodig na een ongeval. Het is belangrijk dat je deze goed uitvoert. Niet enkel om de look van jouw auto terug op peil te brengen, maar ook om de interne machines te beschermen.

Bij carrosserie herstellingen is het belangrijk om goed te overleggen zodat we weten wat er mis is. Zo kunnen we laten weten of het herstelbaar is of niet. Is het herstelbaar? Super! Dan houden we de kosten altijd zo laag mogelijk zonder de kwaliteit van ons werk te hinderen.

Een slecht uitgevoerd herstel van jouw carrosserie kan voor meer problemen zorgen dan oplossingen. Laat je dus begeleiden door professionals met zowel expertise als ervaring. Neem contact op om het probleem met ons te bespreken.

Carrosserie uitdeuken en krassen wegwerken

Krassen en deuken hebben geen geheimen meer voor ons. We herstellen deze en ook grotere schades met veel plezier. Hiervoor gebruiken we liefst de originele onderdelen. Is uw auto al iets ouder of wil je graag de prijs van de herstelling laag houden? Dan bieden we waar mogelijk alternatieve onderdelen aan.

Kleine deuken wegwerken duurt niet zo lang. Bij grotere deuken is de benodigde tijd al een stuk langer. Je kan dus best langskomen zodat we de schade kunnen bekijken en ons advies hierop kunnen baseren.

Koplampen en bumper herstellen

Koplampen en bumpers worden vaak getroffen bij een ongeval en moeten dan vervangen worden. Je kan best niet besparen op koplampen omdat goede lampen je veilig doorheen regen, sneeuw en mist loodsen.

Door onze ervaring kunnen we verschillende soorten beschadigingen van carrosserie herstellen. Van de bumper dus ook. We proberen de bumper bijna altijd te herstellen voordat we beslissen om deze te vervangen. Dit doen we om de kosten zo beperkt mogelijk te houden.

Er bevinden zich vaak sensoren van rijhulpsystemen op de bumper. Deze moet dus hersteld worden met de sensoren in het achterhoofd zodat er geen storingen ontstaan. We hebben hier veel ervaring in dus aarzel niet om contact op te nemen!

Prijs carrosserie herstellingen

De prijs en benodigde tijd voor carrosserie herstellingen is vrij uiteenlopend. Informeer goed en stel vragen waar nodig. Zo ben je 100% op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan.