Carrosserie herstellingen

Carrosserie herstellingen

Een slecht uitgevoerde herstelling aan de carrosserie kan voor problemen zorgen of een ongewenst resultaat opleveren. Laat je dus begeleiden door professionals met zowel expertise als ervaring. Neem gerust contact op om schade aan uw wagen met ons te bespreken.

Na een ongeval of een kleine aanrijding kunnen wij voor u de carrosserie van uw wagen herstellen. Ook andere beschadigingen die u wenst te laten herstellen zijn geen probleem.

We houden de kosten altijd zo laag mogelijk zonder in te boeten op de kwaliteit. Omdat een herstelling meerdere dagen kan duren is een vervangwagen gratis tijdens de volledige duur van de herstelling.

Wanneer een herstelling betaald wordt door de verzekering ontvangen we graag voor u de expert of kunnen we zelf een offerte opstellen.

Carrosserie uitdeuken en krassen wegwerken

Krassen en deuken hebben geen geheimen meer voor ons. We herstellen deze en ook grotere schades met veel plezier. Hiervoor gebruiken we liefst de originele onderdelen. Is uw auto al iets ouder of wil je graag de prijs van de herstelling laag houden? Dan bieden we waar mogelijk alternatieve onderdelen aan.

Koplampen en rijhulpsystemen

Koplampen en bumpers worden vaak getroffen bij een ongeval en moeten dan vervangen worden. Je kan best niet besparen op koplampen omdat goede lampen je veilig doorheen regen, sneeuw en mist loodsen.

Door onze ervaring kunnen we verschillende soorten beschadigingen van carrosserie herstellen. Van de bumper dus ook. We proberen de bumper bijna altijd te herstellen voordat we beslissen om deze te vervangen. Dit doen we om de kosten zo beperkt mogelijk te houden.

Er bevinden zich vaak sensoren van rijhulpsystemen aan de voor- en achterzijde van uw auto. Deze moeten meestal na een herstelling worden afgesteld of gekalibreerd zodat er geen storingen ontstaan. Koplampen dienen ook steeds geregeld te worden als ze gedemonteerd of vervangen zijn. We hebben hier veel ervaring in dus aarzel niet om contact op te nemen!

Prijs carrosserie herstellingen

De prijs en benodigde tijd voor carrosserie herstellingen is vrij uiteenlopend. Informeer goed en stel vragen waar nodig. Zo ben je 100% op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan.