Onderhoud & herstellingen

Om jouw auto zo lang mogelijk mee te laten gaan is regelmatig onderhoud essentieel. Wij raden aan om dit jaarlijks of uiterlijk om de 15000 KM te laten uitvoeren. Rijd je 30000 KM of meer per jaar kan je ook voor Long- Life olie kiezen.

Om jouw auto zo lang mogelijk mee te laten gaan, is een regelmatig onderhoud essentieel. Maar wanneer laat je best een groot onderhoud van jouw auto uitvoeren of een klein onderhoud?Jaarlijks is aan te raden, afwisselend tussen een groot en een klein.

Klein onderhoud

Bij een klein onderhoud kijken we jouw auto grondig na zodat je steeds veilig de weg op kunt. We vervangen de olie en het oliefilter maar voeren ook volgende werkzaamheden uit:

Groot onderhoud

Het grootste verschil bij een groot onderhoud ten opzichte van een klein onderhoud is dat er alle filters en eventueel de bougies worden vervangen. Om jouw auto op en top in orde te houden doen we onder andere het volgende:

Alle herstellingen

Bij alle herstellingen is het belangrijk om deze te laten uitvoeren door experts. Doe je dit niet? Dan kan er heel wat mislopen in verband met veiligheid én de levensduur van jouw wagen.

We zijn uw One-Stop-Shop: niet enkel onderhoud, maar ook voor alle herstellingen aan de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan je bij ons terecht.

Als er bijvoorbeeld iets scheelt met de motor kunnen we dat herstellen. Maar we zijn ook volledig uitgerust om een elektronisch defect op te sporen en op te lossen.

Is er schade aan de carrosserie? Bekijk dan onze pagina over carrosserieherstellingen.

Auto-onderhoud bij VW-Audi Center

Bij VW-Audi Center gebruiken we een combinatie van ervaring en knowhow om elke herstelling tot een goed einde te brengen. We houden de kosten zo laag mogelijk zonder de kwaliteit van de herstelling hiervoor op te offeren. Een wagen nodig tijdens het onderhoud? Gebruik gerust een van onze vervangwagens!

Efficiëntie, kwaliteit en service zijn heel belangrijk voor ons, aarzel dus niet om contact op te nemen om duidelijk advies te krijgen!