Banden & bandenopslag

Banden onderhouden

Veilig met je wagen rijden is een must. Om dit mogelijk te maken moeten jouw banden goed in orde zijn. Slijtage van de banden zorgt voor een enorm verlies van grip. Ze slijten omdat ze continu tegen de weg wrijven. Je banden vervangen en wisselen tussen zomer- en winterbanden is dus essentieel voor de levensduur (en jouw veiligheid) te optimaliseren!

Ze moeten heel wat weerstaan. Bij het onderhoud kijken we jouw banden zorgvuldig na. Niet enkel op slijtage en beschadigingen, maar ook de bandendruk. Dit is belangrijk omdat een band met een te lage druk sneller verslijt en soms zelfs opwarmt en vervormt.

Banden vervangen en bandenopslag

Heb je nieuwe banden nodig omdat je oude versleten zijn? Of wil je graag wisselen tussen jouw zomer- en winterbanden? Dan ben je bij het juiste adres. We vervangen jouw banden op een professionele manier zodat je weer veilig de weg op kunt. We zorgen er ook voor dat de druk in jouw banden perfect is!

Thuis geen plek om de andere set banden op te slaan? Geen nood. We houden ze voor jou bij zodat je bij de volgende vervanging snel en efficiënt kunt langskomen. Wij voorzien de ideale omstandigheden in ons bandenhotel om snelle veroudering tegen te gaan.

Banden vervangen, zomer- of winterbanden?